3 tips til komme i julestemning i Sønderjylland

Skal du holde jul i Sønderjylland? Sønderjylland er et af de hyggeligste steder i Danmark, til at holde jul. Du kan finde mange hyggelige julemarkeder, sammen med hyggelige caféer der er klar med en god julemenu. Vi har samlet vores bedste tips til at komme i julestemning i Sønderjylland her.

Tag på julemarked

Den allerbedste måde, at komme i julestemning på, er ved at tage på julemarked. Og i Sønderjylland er der gode muligheder for at finde et hyggeligt julemarked, som du kan besøge. De fleste julemarkeder finder sted i midten og slutningen af november, som derfor er et perfekt tidspunkt til at tage på julemarked på.

På et julemarked, kan du gå rundt og kigge på hyggelige juleting samtidig med at du kan få et par æbleskiver og en dejlig varm kop gløgg. Og det er noget af det bedste til at komme i julestemning.

Du kan også tage på hyggelige caféer rundt omkring i Sønderjylland, som der tilbyder en ekstra god julestemning. Du kan fx besøge Krusmølle, der ligger i Aabenraa og tilbyder fantastisk julehygge i hele december.

 

Pynt flot op i din bolig

Når du skal i julestemning, gælder det også, at din bolig er pyntet flot op. Du kan pynte din bolig op med mange forskellige former for julepynt. Du kan sætte små nisser rundt omkring og pynte op med stearinlys. Duften af stearinlys er nemlig også lig med julestemning for mange.

Du kan også overveje at putte nelliker i appelsiner og hænge dem op. Det giver også en dejlig juleduft, og det er samtidig flot dekoration at have hængende.

Du kan også overveje at gå i krig med at lave din egen julepynt. Der er ikke noget hyggeligere end at sidde og være kreativ med at flette julehjerter og julestjerner. Så kan du samtidig gøre klar til at pynte juletræet, når du laver din egen julepynt. Så skal du bare have fat i et flot juletræstæppe, og så er du klar til juleaften.

 

Tag på julegaveindkøb

En sidste ting, som i den grad også kan starte julestemningen er at tage på julegaveindkøb. Når du er i gang med at købe julegaver, kan du gå og glæde dig til juleaften og tænke over hvad din familie og venner mon giver dig i gave.

Samtidig er der i mange butikker gjort klar til jul med julepynt og hyggelig julestemning, så derfor kan det også være med til at gøre lidt ekstra ved julestemningen. I mange shoppingscentre og i gågaderne er der også gjort klar til jul, og julegaveindkøb er derfor en perfekt måde at komme i julestemning på.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *