Besøg Nordfyn på din næste udflugt

Mangler du et godt sted til en enkeltdagsudflugt eller måske en weekendtur, så skal du uden tvivl overveje at tage en tur forbi Nordfyn. Nordfyn byder på mange spændende oplevelser, lækker fynsk mad og flot natur.

Naturoplevelser

En af de fantastiske ting ved at besøge Nordfyn er de mange naturoplevelser som venter i det nordfynske. Du kan fx besøge Gyldensteen Strand, der er et af de flotteste naturområder i Danmark eller gå en tur i Langesø der er en fantastisk flot skov.

Du kan også tage på opdagelse på Æbelø, der er et fantastisk sted at udforske, hvis du godt kan lide at gå på opdagelse i naturen.

 

Interessante byer

Nordfyn byder på mange interessante byer. Du kan tage rundt i den gamle købstad Bogense eller besøge havnebyen Kerteminde.

Bogense er kendt for at være en charmerende købstad, hvor du kan gå en tur i de gamle gader. Bogenses historie som købstad går helt tilbage til 12000-tallet, og der venter derfor en historisk oplevelse, hvis du besøger Bogense.

I Bogense er der samtidig gode muligheder for at shoppe. Der er mange små lokale butikker, hvor du kan købe spændende varer med hjem.

Kerteminde er især kendt for at være havne- og fiskerby, hvor du kan besøge en af de populære fiskerestauranter, og smage alt godt fra havet. Du kan også gå en tur langs havnene og kigge på de mange både der har plads i Kerteminde.

Kerteminde er samtidig kendt for Johannes Larsen museet, hvor du kan se de flotte malerier fra den kendte maler. Og så er stranden i Kerteminde bestemt også et besøg værd i sommermånederne.

Hvis du godt kunne tænke dig at vide mere om de mange spændende oplevelser der venter på Nordfyn, kan du finde mere information på Nordfynsturist.dk, hvor du blandt andet kan læse om de spænende byer på Nordfyn.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *