Få bevæget dig på ferien

Selvom det er ved at være sommertid, og det for mange er ensbetydende med ren afslapning og ingen kedelige pligter, så er der nogle ting, du ikke helt bør lægge på hylden. En af disse ting er motionen. Selvom det kan være fristende, hjælper det aktive liv dig med at give dig energi, overskud og holde sygdommene væk. Her kommer derfor tre tips til hvordan du let kan holde kroppen ved lige på trods af ferien.

 

Oplev nye områder på cykel

En god måde at få motioneret på ved at cykle. Herved kan du hurtigt komme rundt omkring modsat eksempelvis, du får vind i håret og frisk luft – og ikke mindst får du noget motion, uden at det nødvendigvis behøver at virke alt for hårdt for kroppen.

Det kan godt være, det lyder kedeligt at cykle rundt omkring i sin egne by. I stedet kan du udnytte muligheden ved at se nye, spændende byer ved at tage cyklen med dig. Det kan være Åbenrå, Sønderborg eller Haderslev er nogle byer, du endnu ikke har besøgt – så kan du hoppe på cykel og få en en-dagstur ud af det.

Skal du på nogle længere ture, kan du selvfølgelig overveje at bruge en elcykel, så du har energi til at nyde turen også – batterier til elcykler holder den i gang, så du kan få slappet lidt af i benene en gang i mellem. Du kan finde alt fra elcykler til tilbehør på denne side.

 

Nyd det skønne vand

En anden virkelig god måde at få nydt naturen og samtidigt få rørt sig er ved at bade. Og nej, det hjælper ikke særlig meget af dase i vandkanten. Men i stedet kan du svømme baner i en pool, eller hvis du har mod på det, kan det give rigtig meget at svømme i havet, da det kræver mere af kroppen end en stillestående pool.

En af grundende til at mange føler, at svømning er en rar måde at motionere på, er, at man ikke kan mærke, hvor hårdt det er i samme forstand som eksempelvis løb, fordi man ikke sveder på samme måde. Derudover tager det ikke lige så hårdt på kroppen, så du skal døje med ledsmerter, og du kan gøre det ganske gratis.

 

Fart på med rulleskøjter

Mange forbinder måske rulleskøjter med noget, man gjorde dengang, man var purung – men den dag i dag er rulleskøjter stadig populære, og bestemt ikke kun blandt de yngre. Mange ældre finder også glæde i at skøjte rundt med venner og bekendte. I København bliver der endda hver fredag arrangeret et event, hvor en kæmpe flok mennesker skøjter en bestemt rute rundt i byen.

Et par rulleskøjter kan nemt købes – enten brugt eller for ny – for en ikke særlig høj pris, og herefter har du rig mulighed for at nyde det skønne sommervejr og den friske luft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *