Få mest muligt ud af din mobiltelefon

Vi er blevet er digitalt folk, der altid er på. Vi har altid vores lille lommecomputer på os, hvorfra vi kan tilgå næsten al information i hele verden. Det er en ganske fascinerende tanke, at man har al den viden lige ved hånden og at det er en selvfølge, at man kan finde svar på et hvilket som helst spørgsmål på få minutter.

For blot 20 år siden, skulle man stadig benytte kæmpe biblioteker, når man skulle have svar på sine spørgsmål. Før det havde man store samlinger af leksika, der kunne give en den viden man havde brug for. Havde man stillet en smartphone, med fuld internetadgang til rådighed for CIA i 60’erne, ville den være som en uvurderlig skat, der ville kunne ændre på verdenssituationen. Men i dag er den en selvfølge for børn på 8-10 år.

Vi bruger vores mobiler hele tinde, men hvis man virkelig vil have noget ud af den, skal man have det rigtigt tilbehør.

Det rigtige headset

Når vi går i naturen, eller dyrker motion er vi glade for at lytte til musik. Det kræver at man har et headset, der virkelig kan spille godt. Der findes et hav af forskellige modeller, i alle mulige størrelser og designs. Kæmpe ørebøffer der kan lukke en inde i en verden af bass og knivskarp lyd. Små smarte earplugs, der kan sende musikken direkte ind i hovedet på os og som samtidig holder al baggrundsstøj ude.

Man kan fortabe sig i sin egen verden af sin yndlingsmusik. Nogle headsets er udstyret med mikrofon, der giver muligheden for at snakke med venner og familie, mens man er på farten. Hvilket er nødvendigt, hvis man ønsker at snakke i telefon imens man cykler eller køre bil.

Pas godt på mobilen

Mobiltelefoner er nogle skrøbelige væsner, der nemt kan få en flækket skærm, eller grimme ridser. Vi har en tendens til at tabe dem på jorden, og det er ikke noget som fin elektronik har så godt af. Derfor bør man altid have et godt cover til sin mobiltelefon, så den bedre kan klare de uundgåelige ture på gulvet, eller at man sætter sig på den, når den ligger i sofaen.

Men skulle uheldet være ude og man kommer til at skade sin telefon, så er det ikke værre end at man kan få den repareret. I hvert fald i mange tilfælde. Hvis det bare drejer sig om en flækket skærm, kan man gå til en af de mange butikker, der har specialiseret sig i dette problem. Det siger lidt om os som folk, at det er nødvendigt med så mange specialister i revnede skærme. Men det er da rart at man kan få hjælpen, når det nu tydeligvis er så nødvendigt.

Et svar

  1. kopiRog siger:

    порно порнокопилка. очень удобный порно ресурс, где специально собрали огромное количество любых порно роликов в отличном качестве и с полностью бесплатным доступом. дрочат на камеру, худые и публично. Источник: секс порнокопилка

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *