Sådan får du flere penge til ferien

Vi har alle sammen lyst til at tage på ferie hele tiden og komme ud og opleve verden. Men det kan nogen gange være hårdt at finde ud af, hvor du får pengene fra. Her undersøger vi dine muligheder – fra besparelse til at tjene flere penge.

På den måde kan du finde ud af, hvad du skal gøre, hvis du gerne vil mere på ferie.

 

Kan du slippe for at betale topskat?

Nej. Når du tjener over et vist beløb, skal man betale topskat. Dog findes der mange måder hvorpå man kan nedbringe sin topskat – eller vælge en udvej der gør, at man ikke når grænsen for topskat.

Hvis du ejer en virksomhed, kan du nøjes med at udbetale mindre til dig selv, så du ikke skal betale topskat. Pengene, der bliver i firmaet, betaler du så selskabsskat af. Det her kræver selvfølgelig, at du har en bestemt type virksomhed, som fx et ApS.

Alternativt kan du vælge at indbetale mere til din ratepension. En ratepension gør dig nemlig berettiget til de største fradrag.

Hvis du vil vide mere om dine muligheder omkring topskat, så anbefaler vi, at du læser mere her.

 

Spar penge inden rejsen

De to bedste metoder til at få råd til en ferie er, at du enten sparer penge op eller tjener flere penge. Begge dele er gode, og kan anbefales, da du godt kan gøre dem samtidig.

For de fleste mennesker er det dog svært at tjene flere penge, da de måske ikke kan få flere arbejdstimer. Derfor vil det være mere oplagt for dem at spare op. Det gør du ved, at du holder op med at bruge nogle ekstra penge.

Hver gang du har lyst til at bruge flere penge, så skal du i stedet lægge dem til side, så de kan gå til din ferie i det syddanske.

 

Undersøg dine muligheder for at tjene flere penge

Selvom det kan være både svært og hårdt at tjene flere penge ved siden af jobbet, så bør du undersøge, om du har mulighed for det. Du kan starte med at spørge din chef, om du kan tage ekstra timer.

Hvis du ikke kan det, er der måske mulighed for at finde et deltidsjob ved siden af. Hvis du er ligeglad med, hvad du laver, burde du godt kunne finde et deltidsjob relativt hurtigt. I dag er der også en række ekstra job på internettet, hvis du holder øje med forskellige fora.
På den måde kan du tjene flere penge til din ferie. Der er næsten altid en mulighed for at tjene flere penge, hvis du gerne vil gøre det. Men det kræver, at du begynder at undersøge dine muligheder og finde ud af, hvad der er realistisk for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *