Sommerhusguide: Tre ting du skal have med i sommerhus i tilfælde af dårligt vejr

Region Syddanmark har nogle af de mest populære sommerhusdestinationer i Danmark med både Fanø og Rømø som to af de ti mest populære destinationer. Men selvom det er dejligt at tage i sommerhus, så kan man aldrig vide sig sikker med det danske vejr, og derfor er det en god ide at pakke en ting eller to som man kan tage frem, hvis vejret skulle blive rigtigt dårligt. Så hvis du gerne vil have noget at give dig til, imens regnen står ned i stænger, kommer der her tre simple forslag.

1: Strikketøj

Den første ting som man med fordel kan ligge i sin taske og finde frem, hvis vejret er dårligt er en strikketøj. Det er rigtig hyggeligt at strikke og derudover kan man bruge mange timer på det uden, at man skal koncentrere sig så meget, at man ikke kan holde en samtale i gang eller følge med i hvad børnene laver. Derudover er det videnskabeligt bevist, at strikning er en af de mest afstressende hobbyer, man kan kaste sig over. Udover at nedsætte stress kan at strikke også være med til at forebygge demens.

Som en sidste ting så er det også praktisk at have med sig hvis ens børn skulle komme til at ødelægge en trøje eller måske endda en strømpe.  Hvidsdu selv mangler noget strikketøj til ferien, kan du finde det her.

2: En god mustensroman

En anden sikker vinder at have med sig i tasken er en god roman. Her er der selvfølgelig mange forskellige at vælge imellem, men det bedste man ofte kan gøre er at have én stor roman med sig, så man har mulighed for at trække spændingen ud over hele ferien.

Her kan en god forfatter eksempelvis være Ken Follet, hvis man er til lange og spændende historiske romaner eller også er gyserikonet Stephen King også altid et oplagt emne, hvis ikke man har noget imod at blive skræmt fra vid og sans.

3: Brætspil – Muchkin eller Trivial Pursuit

En sidste ting som man også bør overveje at tage med sig er et brætspil, som hele familien kan være fælles om. At spille brætspil er både hyggeligt og derudover, så kan man finde stor glæde i at vinde over ens familie. Her er der igen mange muligheder, men hvis man er glad for quizzer, så er Trivial Pursuit et oplagt valg. Hvis man hellere vil spille en blanding af kort- og brætspil, samt besejre monstre og indgå hemmelige alliancer, så er spillet Munchkin – der fås i adskillige variationer, også et særdeles godt bud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *