Det skal du lave i påsken

Nogen danskere er allerede gået på ferie, og resten har fri efter i dag. Derfor er det vist på tide at få styr på, hvad du og familien skal lave her i påsken. I denne artikel finder du derfor gode råd til, hvad du skal bruge din ferie på.

Vær kulturel

En glimrende aktivitet dig og familien kan lave er at tage på museum. Selvom det er påske, er der stadig en række museums, som har åbent. I kan for eksempel tage til Vejen Kunstmuseum, som lige nu har en udstilling af værket lavet af Camilla Berner. Disse værker viser samspillet mellem mennesket og naturen.

En anden måde hvorpå dig og familie kan være kulturelle er ved at besøge markeder. Der er intet hyggeligere end at gå med en kaffe i hånden og kigge på alle boderne. Børups marked er for eksempel klart et besøg værd. Her kan I opleve en rigtig markedsstemning, hvor der er et kæmpe kræmmermarked, hvor man kan finde mange fine genbrugsfund.

Sunde aktiviteter

Selvom det er ferie, så skal du selvfølgelig stadig huske at røre dig. Det kan du for eksempel gøre ved at tage en tur i svømmehal. Her kan du meget mere end blot at svømme baner. Esbjerg svømmehal har for eksempel en rutsjebane. Desuden er der flere svømmehaller i Syddanmark, som har et wellnessområde tilknyttet, som man kan forkæle sig med efter man har svømmet baner eller på andet både har fået rørt sigt i svømmehallen. En anden måde hvorpå du kan få rørt dig i påsken, er ved at gå en lang tur. Hvis du som mange andre danskere også skal til påskefrokost, så kan du jo foreslog påskefrokostdeltagerne om I ikke skal gå en lang tur enten inden eller efter selve frokosten. På den måde har I også skabt mere plads i maven til al den lækre mad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *