Når du skal på camping i Syddanmark

Syddanmark er et fantastisk sted, og har mange muligheder for at holde nogle skønne ferier. Der er masser af vand, skov, natur, oplevelser og man kommer ikke til at kede sig på ferien i Syddanmark. En af de ferieformer som vi danskere holder meget af gennem og har gjort det i flere årtier er camping. Det er en ferieform som er forholdsvis billig og har du din egen campingvogn er det også en rimelig nemt at komme afsted.

Vi har kikket lidt på hvad man skal tænke på inden man tager på campingferie, om man er erfaren campist eller er helt ny og gerne vil prøve camping.

Hvilke type af campingplads skal jeg vælge?

Ønsker du en campingplads med store børneområder, legeland, vandland og andre aktiviteter med familien i fokus? Skal I på ferie uden børnene og ønsker du en luksus campingplads med wellness område og plads til at have en voksenferie? Eller ønsker du en campingplads tæt på skov, vand og natur, og det er egentlig det eneste du behøver? Mulighederne er mange, og det er en god ide at bestemme sig hvilke campingpladser man ønsker sig.

Husk campingpasset!

Når du skal ud og køre med campingvogn og ligge på campingpladser skal du huske at få et campingpas, hvis du ikke allerede har sådan et. Det er nemt at få gennem Camping Rådet og i Danmark er det påbudt med lov at du skal have sådan et hvis du skal ligge med en campingvogn på en campingplads. I udlandet er reglerne forskellige og kun nogle steder skal du fremvise campingpas for at få lov til at ligge på campingplads, andre steder skal man ikke. Men hav alligevel dit campingpas med i udlandet da du kan bruge dette som ID og du kan afleverer dette i stedet for dit personlige pas.

Hvordan skal campingvognen pakkes når vi kører afsted?

Det kan være en større videnskab at pakke campingvognen forsvarligt, men man kan finde mange forskellige guides rundt omkring. Men husk at de tunge ting skal ligge over hjulakserne og de lettere ting i enderne af campingvognen. Tjek at alle skuffer og skabe er låst eller lukket så de ikke kan åbne sig, og at alle ting i campingvognen står så de ikke vælter rundt i vognen når der køres. Husk også at tjekke dæktryk i både vogn og bil når bilen er pakket.

Rigtig god campingferie i Syddanmark

Region Syddanmark har mange campingpladser og masser af oplevelser i regionen. Nyd naturen, vandet og den rene luft og få en rigtig dejlig campingferie i Syddanmark.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *