Oplev Danmark på to hjul med en dejlig cykelferie

En cykelferie er mere end bare en cykelferie, hvor du tramper i pedalerne og cykler fra sted til sted. Den er fuld af dejlige oplevelser. Mange danskere, og ikke mindst udenlandske turister, har fået øjnene op for, hvor skønt det er at cykle i Danmark.

Og når de først har prøvet en cykelferie i Danmarks skønne områder en gang, bliver de bidt af en gal cykelglæde. Tag på cykelferie i Danmark kræver kun en cykel, bil og en cykelholder, så kan du kører til det område du ønsker at cykle rundt i.

Toppen af Danmark

Skagen er en af de byer, som tiltrækker mange gæster hvert år. Lige fra danskerne selv, svenskere, nordmænd, japanere til italienere. Skagen er noget ganske særligt, og derfor er det ikke overraskende, at indbyggertallet femdobles i højsæsonen. Mange af gæsterne vælger at planlægge en cykelferie til Skagen. De pakker taskerne, finder det gode cykelhumør frem og sætter sig på cyklen for at starte deres ferie. Og især svenskerne og nordmændene er vilde med at starte deres cykelferie fra færgelejet i Frederikshavn eller Hirtshals med Skagen som mål. På selve cykelturen til Skagen får de naturen helt tæt på, hvor de mærker, at det summer af liv alle steder. Træerne med sine grønne blade. Blomsterne med sine gule, røde og hvide farver i forskellige størrelser. Hestene med sine vrinske lyde. Menneskerne med deres latter og snakken. Selve Skagen by indbyder også til mange cykelture. Strandpromenaden i Østerbykvarteret. Solnedgangspladsen i Gl. Skagen. Eller cykelstierne i den storslåede natur.

Silkeborg – en cykelperle

Silkeborg og omegn er et cykelparadis. Det er perfekt til en cykelferie. Området har Danmarks største sammenhængende skovområde med ruter til både hyggecykling og de mere hardcore mountainbikeryttere. Utrolig børnevenligt, så tøv ikke med at hoppe på cyklen sammen med børnene. Her vil I ikke bare opleve den dejlige stemning i skoven, men de mange søer og Gudenåen fuldender cykelturen. I kan ikke undgå at blive revet med af naturstemningen og boble af cykelglæde.

Et mix af afslapning og aktiv ferie

Flere og flere foretrækker en ferie, som byder på både afslapning, seværdigheder og det at være aktiv. Og her er en cykelferie en fantastisk løsning. En løsning, som mange danskere vælger frem for at planlægge en ferie sydpå eller en storbysferie. Med en cykelferie bestemmer du tempoet – lav, høj eller gennemsnitlig fart på cyklen. På de mange pitstop er det nemt og hurtigt at stille cyklen og nyde seværdighederne eller koble af på stranden. Der er oceaner af muligheder for fylde dagen med spændende oplevelser.

Dette indlæg er skrevet af Anders Vajhøj ejeren af leasingoffer.dk, der samler alle leasingselskaber under samme hjemmeside, hvilket gør det nemme og mere overskueligt, at finde den rette leasingaftale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *