Wellness-ophold i Syddanmark

I denne guide vil vi tage et kig på nogle af de mange wellness-ophold som findes I Syddanmark, og på den måde give dig inspiration til hvor dit næste wellness-ophold kunne finde sted.

Hvad er et wellness-ophold?

Ifølge hjemmesiden Sundhedsguiden.dk er wellness kendetegnet ved ”Wellness handler om at gøre noget godt for sig selv. Wellness er god ansigts- og kropspleje, mental afslapning, sund mad og fysisk træning. Wellness er krop og sind i balance. Wellness er populært hos danskerne.”

Det er dog vigtigt at pointere at wellness ikke er en beskyttet titel, og at de forskellige hoteller derfor kan udbyde forskellige ophold under betegnelsen ”wellness-ophold”. Men blandt de fleste danske udbydere af wellness-ophold er der dog bred enighed om at et wellness-ophold bør indeholde afslapning og forkælelse, typisk i form af forskellige behandlinger som f.eks. massage, ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger eller lignende. Dertil kommer typisk adgang til forskellige bade såsom dampbade, spabade og en tur i en sauna.

To fantastiske wellness-ophold i Syddanmark

12767875_10208307179055405_1691982870_o

Nedenfor har vi fundet to hoteller fra to vidt forskellige steder i Syddanmark som begge tilbyder wellness-ophold. Vil du have mere inspiration til jeres næste wellness-ophold kan I se mere på Mitophold.dk.

Benniksgaard Hotel

Benniksgaard Hotel er lidt af et luksusophold når det kommer til wellness. I finder hotellet ved Flensborg-fjord, tæt på den dansk-tyske grænse. Benniksgaard Hotel udbyder to forskellige slags wellness-ophold, et med en overnatning og et med to overnatninger. Uanset om du vælger den ene eller anden pakke hører der mouserende vin, chokolade, badekåber, morgenbuffet, 3 retters menu, eftermiddagskaffe & kage, 25 minutters velvære massage og adgang til Marina Fiskenæs Wellness Center.

Hvad kan I så forvente jer af opholdet i forhold til wellness?

Marina Fiskenæs Wellness Center er et moderne wellness-center, hvor wellness’en er fordelt udover to etager. Stueplanen byder bl.a. på drømmebade, svømmebassin, udespa, finsk udendørs sauna, Kneippkanal med koldt vand og et koldtvandskar.

På første salen finder I Hamam behandlinger, lys sauna, urte sauna, fodkar, dampbad, ismaskine og et lækkert område med udsigt over Flensborg-fjord.

Udover de mange bade, bassiner og saunaer er der også rig mulighed for behandlinger. Der tilbydes bl.a. ansigtsbehandlinger, massage og skønhedsbehandlinger.

Vil I se mere til Benniksgaard Hotel har de lavet en video, som viser rundt på hotellet og viser den fine udsigt over Flensborg-fjord:

Oplevelser i nærheden af Benniksgaard Hotel

Skulle I have lyst til at opleve en ting eller to imens i er på besøg på Benniksgaard Hotel, er her 3 forslag til spændende oplevelser i nærheden:

Gråsten Slot

Det kongelige slot Gråsten Slot er et yndet udflugtsmål blandt gæster i Gråsten. Slottet der benyttes af Hendes Majestæt Dronning Magrethe om sommeren. Tager I et smut forbi Gråsten Slot vil I bl.a. kunne se slotshaven, slotskirken og naturligvis selve slottet.

Gråsten skovene

Har I lyst til at nyde naturen på tættere hold er Gråsten skovene et oplagt mål. Her byder de mere end 700 hektar på et yderst varieret terræn med stor variation i plante- og dyreliv.

For en oversigt over skoven og de muligheder som den byder på, se denne side.

Danfoss Universe

Den naturvidenskabelige forlystelsespark er et af områdets største turistattraktioner. Det er muligt at blive klogere på naturens mange og store kræfter og teknologien som har ændret hverdagen for mange mennesker.

Bandholm Hotel

I de historiske bygninger, hvis historie går helt tilbage til 1692, tilbyder Bandholm Hotel et fint wellness-ophold med masser af muligheder for pleje af sjæl og krop.

Afhængigt af hvor luksuriøst et ophold I ønsker, tilbyder Bandholm Hotel forskellige muligheder hvad angår værelser. Alt fra et almindeligt dobbeltværelse til superiorværelse over til ferielejligheder. Se mere om de forskellige værelsestyper her.

Angående Bandholm Hotels wellness-tilbud har de et stort udbud af behandlinger. F.eks. kan nævnes ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger og behandling af fødder og hænder.

Vil I se mere til hotellet og dets faciliteter, giver nedenstående video et meget godt indblik i, hvad hotellet har at byde på hvad angår wellness, mad og værelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *