Andpants.com har brudt lydmuren

Lige siden e-handlen tog sin start I 2008 har tøj og sko været de mest handlede forbrugsvarer på nettet, hvilket efterfølgende har fået antallet af tøjbutikker på nettet til at sige eksplosivt, hvilket har gjort det noget nært umuligt at få en fod indenfor på dette marked. Men webshoppen Andpants.com er gået imod strømmen og gjort det noget nært umulige.

Tøj og sko er det mest populære vare på nettet

Lige siden e-handlen tog fart i Danmark i 2008 har tøj og sko været de mest handlede varer på nettet. Danskerne har på rekordtid vænnet sig til at hoppe tøjforretningerne over og i stedet lægge deres varer i en virtuel indkøbskurv. Dette ses også på sidste års liste over de mest populære webshops i Danmark hvor både svenske H&M og tyske Zalando var at finde i top 5 over de mest besøgte webshops i Danmark.

Den stærke konkurrence fra udlandet har siden gjort det sværere og sværere for nye danske tøjbutikker at slå igennem på nettet, da tøj i forvejen er et område hvor danske brands som blandt andre Bestseller står stærkt.

Specialisering er vejen frem

Men hos webshoppen Andpants.com har man på kort tid formået at skabe sig et navn og erobre vigtige markedsandele, selvom der ikke findes nogle fysiske butikker lige nu. Og ifølge direktøren for Andpants.com er der kun én måde at få foden indenfor i tøj- og skobranchen:

”Nøgleordet er specialisering. Det er kun de største virksomheder der fra dag et kan have alle varer og brands på hylderne, så hvis man vil have en chance for at klare sig på sigt, gælder det om at udvælge en niche og skille sig ud fra mængden.”

Selvom specialisering er afgørende ifølge Andpants.com, er det stadig vigtigt, at man har mange varer på de virtuelle hylder samt, at man gør det let for kunderne at huske ens hjemmeside, hvorfor det er vigtigt, at man sørger for at ens hjemmeside kører i højeste gear, samt at man kan skille sig ud fra mængden med et fængende eller rammende navn.

Ingen planer om udlandseventy foreløbigt

Selvom Andpants.com har fået en flyvende start på tilværelsen, er der dog ingen planer om at oprette en udenlandsk webshop endnu men ejerne vil dog ikke afvise denne mulighed på sigt.

”På nuværende tidspunkt gælder det om at bevare og vinde flere markedsandele. I alle vores nabolande i form af Sverige og Tyskland har man store og velkendte modehuse som sider tungt på markedet. Men hvis vi kan se der er en god mulighed i en af disse lande, er det bestemt værd at reagere på”, afslutter direktøren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *