Oplev Danmarks ældste by

Ribe er Danmarks ældste by, og det giver oplevelser til hele familien. Byen har fantastisk meget at byde på, og det gør den til et populært turistmål i sommerferien, når det danske vejr viser sig fra sin bedste side. Ribe er en fantastisk by, og én af de mest unikke i landet.

Ribe by har tidligere været kendt for sit ynglende storkepar, men i de seneste år har storkene desværre bare været på visit i byen. Storkereden klargøres dog stadig hver år, og man håber forsat på, at storkene vil slå sig ned i byen og yngle. Heldigvis er der stadig masser af ting, som er værd at opleve i Ribe.

Det skal du se i Ribe

Én af de primære attraktioner i Ribe er selve gågaden. De små og brostensbelagte gader emmer af ren idyl, som forstærkes af de gamle huse, som er yderst velholdte. En del af byens attraktion er naturligvis også Ribe domkirke, som er én af Danmarks mest unikke kirker.

Udenfor Ribe by kan man finde Ribe Vikingecenter, hvor der er bygget en mindre vikingelandsby. Her kan man opleve hverdagslivet, sådan som det var da Ribe blev grundlagt i 704 -710.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *