Tips til den gode ferie

Vi danskere elsker at tage ud at rejse. Ligeså snart vi har tiden til det, vender rigtig mange snuden mod fremmede egne. Forudsætningerne er der også til det. De fleste af os har penge nok til at rejse og så er verden blevet mindre. Det vil sige, at det er blevet meget lettere at komme fra A til B end det tidligere var.

En ferie er dog ikke god bare fordi, det er en ferie. Med en ferie ligesom med alt andet handler det om at gøre det rigtige. Det er dog ikke så svært – vi guider dig.

Research, research research!

Når vi nu har så gode muligheder for at komme overalt, og vi med internettet og diverse bøger har alle forudsætninger for undersøge de forskellige steder, er det en skam, hvis du ikke benytter dig af det.

Det er ikke fordi, at det ikke kan være en fed tur på Mallorca eller andre af de klassiske feriedestinationer, men det kan bare blive lidt trivielt i længden. I stedet bør du som sagt bruge tid på at researche, hvor du vil hen på baggrund af årstiden, samfundsmæssige tendenser, og selvfølgelig i forhold til hvad du har lyst til.

En god idé er at prøve at bevæge sig lidt væk fra de elementer, de fleste benytter sig af, når de researcher efter et sted. I stedet findes der rigtig mange lidt mere ’off grid’ artikler, som du kan implementere i din undersøgelse.

Det kan være artikler, der for eksempel omhandler ’top 10 skjulte perler på den sydlige halvkugle’. Vær opmærksom på afsenderen af artiklen. Hvis det virker som om afsenderen har en eller anden form for skjult agenda, skal du holde dig langt væk fra rådet.

Cykeltur i det syddanske

Som skrevet ovenstående vælger rigtig mange at vende snuden væk fra Danmark og mod fremmede egne. Det behøver du dog ikke at gøre. Danmark er et undervurderet land at rejse i. Der er rigtig mange smukke oplevelser at hente og steder at se i Danmark.

En god idé kunne være at tage på en cykeltur med familien i det syddanske. Syddanmark er smuk, og en cykeltur er en overraskende god måde at holde ferie på. Man kommer hinanden ved, og man får en masse ren luft og god motion. På turen kunne du blandt andet slå et smut forbi Ribe, som er Danmarks ældste by.

Tag det vigtigste med

At tage ud og rejse betyder nødvendigvis ikke, at du skal efterlade alle dine gode vaner derhjemme. Hvis morgenkaffen eksempelvis er måden, hvorpå du vågner bedst, kan du jo tage den gode kaffe og den dertilhørende kaffebrygger med. Hvis du som mange af os elsker kaffe, men endnu ikke har haft fornøjelsen af at drikke friskkværnet kaffe fra morgenstunden af, bør du klikke her, hvor du bliver præsenteret af et godt udvalg af kaffebryggere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *