Camping i Syddanmark vs. Camping rejse på Cuba

Vi danskere elsker camping, og det har vi gjort rigtigt længe. Derfor spænder tusindevis af danskere hvert år campingvognen efter bilen, og starter den lange rejse mod sydens sol og lækre restauranter. Vores campingglæde har også betydet, at vi hjemme i Danmark har nogle af Europas allerbedste campingpladser, der tiltrækker en lang række af udenlandske turister. Især Syddanmark har masser af skønne campingpladser, men hvis du allerede har stor erfaring med feriemulighederne i Danmark, er tiden måske inde til peppe denne sommers ferie lidt op.

Kan man overhovedet campere på Cuba?

Ja det kan du i hvert fald, men på nogle punkter adskiller oplevelsen sig fra det, vi er vant til fra vores egne campingpladser. Eksempelvis er vores højtelskede campingvogne et særsyn, ligesom telte og autocampere er det. På Cuba camperer de mest i de såkaldte cabinas, som svarer til de feriehytter eller mobilehomes, som vi kender herhjemme fra.

Se C&C Travels udvalg af rejser til Cuba her

Et åbent folk

Cubanerne elsker ligesom os at campere, og derfor kommer du som turist til at bo side om side med de lokale – med mindre du vælger en af de pladser, der er forbeholdt turister. Forbered dig på et par gode snakke, for cubanerne vil ofte meget gerne høre om, hvor turisterne kommer fra. De er meget åbne, og det kan der blive en rigtig hyggelig campingstemning ud af, hvis du også åbner dig op.

Masser at opleve

På de cubanske campingpladser er der swimmingpools og aktiviteter som på vores egne pladser, men den største forskel er på en campingferie i Cuba vs. i Syddanmark eller Europa for den sags skyld, er den kultur du møder. Også selvfølgelig vejret. På Cuba kan du opleve en masse forskellige ting, som deres verdensberømte tobak og rom, mens du helt sikkert kommer til se flere af de fede amerikanerbiler, som flere af de lokale kører rundt i. Derudover er naturen bare anderledes, og det er en af de helt store forskelle fra herhjemme. For priser og inspiration til oplevelser på Cuba se her.

Planlæg din rejse

Hvis du ønsker at veksle din årlige ferie på de syddanske campingpladser til en lidt anderledes oplevelse, er Cuba et spændende valg, men det kræver en del mere planlægning end ellers. Derfor kan det være en rigtig god ide at besøge Visit Cubas hjemmeside, så du får inspiration til både oplevelser og det praktiske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *