Oplev skønne Als

Der er så mange grunde til at tage på ferie i Sønderjylland, og her får du endnu en grund. Nemlig skønne Als. Om du skal på ferie til Sønderjylland med opsparet penge, eller fordi du har taget et kviklån, så vil vi anbefale dig at tage et smut forbi Als og nyde det.

For Als er Danmark, når det er allerbedst med masser af skøn natur og historie.

Smuk natur

Da Als er en ø, så kan du tage hele vejen rundt om den og nyde kysten. Als er forbundet af Als Sund, Als Fjord, Lillebælt og Flensborg Fjord. Det er i sig selv en oplevelse at tage hele vejen rundt og opleve det.

Ud til Lillebælt finder du skoven Nørreskov, som med et kæmpe areal på hele 700 hektar er øens største skov. Når du tager til Als, er det helt klart en af disse ting, som du skal opleve, da det er fantastisk at gå igennem skoven og komme til Lillebælt.

Vi har været der flere gange, og vi er stadigvæk ikke trætte af det. Nej, vi tror faktisk ikke, at vi nogensinde bliver trætte af det. Så det skal du helt sikkert opleve, når du tager på ferie i Sønderjylland.

Hvis du ikke er sikker på, om du har råd til at tage hele familien med på ferie til Sønderjylland, kan du overveje at finde et godt og billigt kviklån. Nogen gange sker det, at vi ikke lige har fået sparet sammen til ferien, men at vi vender tilbage til vores arbejde senere, så er der intet galt med kviklån.

Der er mange kviklån med rimelige renter, og du kan finde dem her.

Danmarks historie på Als

I stedet for at lære dine børn om historie ved at sidde indenfor, vil vi anbefale, at du lader dem komme ud og opleve historie direkte, hvor det er sket.

På Als har de mange bopladsfund og stendysser fordelt på hele øen. Hvis du tager til Nordborg, kan du se en kopi af Hjortspringbåden, som er et stort træskib fra jernalderen. Den originale båd står på Nationalmuseet, og den kan I altid se en dag, hvor I er i København.

Besøg Universe

En af de største grunde til, at Als er blevet populær for børnefamilier, er videnskabsparken Universe, som er bygget af Danfoss.

Her kan børn lære en masse om iværksætteri og naturvidenskab, og generelt hvordan man kan kombinere de to ting. På den måde lærer børnene om, hvorfor disse ting er så vigtige i livet.

Det er den slags, som børn slet ikke kan lære på samme måde i skolen, hvor der er en lang mere kedelig tilgang til læring. Børn er ligesom voksne, vi skal inspireres, så vi får lyst til at udvikle nye ting.

Det er blot nogle af de ting, som vi synes, at du skal se på Als.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *